Conrad NB Icon info outline Veel informatie op deze pagina's is alleen van toepassing op Conrad bestellingen, services of artikelen. Heeft u een vraag over een aankoop, product of service van één van onze Conrad marktplaats partners? Kijk dan hier voor het antwoord op uw vraag of neem rechtstreeks contact op met de partner via "Mijn account" indien u reeds een bestelling heeft geplaatst.'

Ik heb besteld via Bol.com. Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Heeft u een bestelling geplaatst via Bol.com? Dan begint uw retour in uw Bol account. Op de website van Bol.com vindt u alle informatie over het aanmelden van uw retour. 

Na aanmelding in uw Bol.com account wordt u doorverwezen naar onze pagina conrad.nl/return.

Op deze retourpagina meldt u uw retour eenvoudig aan. U heeft hiervoor het Conrad factuur- en klantnummer nodig. Deze nummers vindt u rechtsboven op de pakbon die we mee hebben gestuurd met uw bestelling. Op de pakbon staat ons factuurnummer vermeld, deze bestaat uit 10 cijfers en begint altijd met 95. Houdt u er rekening mee dat bij het invullen van het retour formulier de juiste naam, adres en eigen e-mailadres invultIndien u niets invult wordt automatisch het bij ons bekende adres gebruikt voor de verwerking van uw retour. 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 300 van 630

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen