Conrad NB Icon info outline Veel informatie op deze pagina's is alleen van toepassing op Conrad bestellingen, services of artikelen. Heeft u een vraag over een aankoop, product of service van één van onze Conrad marktplaats partners? Kijk dan hier voor het antwoord op uw vraag of neem rechtstreeks contact op met de partner via "Mijn account" indien u reeds een bestelling heeft geplaatst.'

Hoe kan ik een defect product retour sturen?

Het is vervelend als een artikel niet naar behoren werkt of defect gaat. Gelukkig geven wij minimaal 2 jaar garantie. U kunt een garantieretour online aanmelden. Vertoont het artikel gebreken tijdens de levensduur die u  er in alle redelijkheid van mag verwachten? Dan kunt  u deze zonder kosten aan ons retourneren. Hoe lang een artikel mee hoort te gaan, hang af van het soort artikel. Functioneert het  artikel niet meer als gevolg van val-, stoot-, of vochtschade? Dan valt dit niet onder de garantie. 

Verbruiksvoorwerpen die onderhevig zijn aan slijtage zoals lampen, batterijen of losse componenten kennen enkel de wettelijke garantie. Onze eigen termijn van minimaal 2 jaar is hierop niet van toepassing.

Let op: Refurbished artikelen zijn van bovenstaande uitgesloten. Voor deze artikelen geldt een andere garantietermijn.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 186 van 285

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen