Conrad NB Icon info outline Veel informatie op deze pagina's is alleen van toepassing op Conrad bestellingen, services of artikelen. Heeft u een vraag over een aankoop, product of service van één van onze Conrad marktplaats partners? Kijk dan hier voor het antwoord op uw vraag of neem rechtstreeks contact op met de partner via "Mijn account" indien u reeds een bestelling heeft geplaatst.'

Wat is Conrad marktplaats?

 

Van elektronica retailer tot B2B sourcing platform. Op basis van onze jarenlange ervaring en expertise hebben wij een nieuwe digitale omgeving gecreëerd om zakelijke klanten en verkopers samen te brengen en een platform te bieden voor alle technische bedrijfsbehoeften.

Compleet
Conrad marktplaats heeft een netwerk van bekende merken en verkopers in heel Europa. Profiteer van een enorm en voortdurend groeiend aantal producten en vergelijk de aanbiedingen van verschillende verkopers.

Eenvoudig
One Stop Shopping met één enkele login vereenvoudigt en versnelt uw winkelproces. De efficiënte zoekfunctie brengt u rechtstreeks naar uw product.

Snel
Op de detailpagina van het product krijgt u alle informatie over de verkoper, de prijs, de beschikbaarheid en de leveringstermijn. Zodat u uw aankoopbeslissing snel kunt nemen.

Veilig
Alle verkopers op de marktplaats zijn geselecteerd door Conrad. Vele zijn gecertificeerd volgens DIN ISO-9001. Dit geeft u de zekerheid dat u geteste kwaliteit en originele producten koopt.

 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 8 van 12

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen