Conrad NB Icon info outline Veel informatie op deze pagina's is alleen van toepassing op Conrad bestellingen, services of artikelen. Heeft u een vraag over een aankoop, product of service van één van onze Conrad marktplaats partners? Kijk dan hier voor het antwoord op uw vraag of neem rechtstreeks contact op met de partner via "Mijn account" indien u reeds een bestelling heeft geplaatst.'

Kan ik het bezorgadres wijzigen?

In uw account kunt u zien welke gegevens u aan ons heeft doorgegeven. Bijvoorbeeld het bezorgadres, bestelgeschiedenis of uw verlanglijstje. In uw account is het mogelijk zelf uw gegevens aan te passen.

Plaatst u een bestelling en wilt u het afleveradres wijzigen, dan kan dit bij stap 4 in de kassa.

Heeft u een bestelling geplaatst, dan wordt deze direct verwerkt. Eenmaal gefactureerd en verzonden kunnen wij het afleveradres niet meer voor u wijzigen. In het kader van fraudemanagement accepteert PostNL geen adresaanpassingen.

 

Wel heeft u de mogelijkheid om het pakket te herrouteren naar een PostNL afhaallocatie. Dit kan zodra u de Track&Trace mail van PostNL heeft ontvangen. U kunt hier kiezen voor "bezorging wijzigen". 

adreswiziging factuuradres

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 123 van 320

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen