Wij waarderen uw mening over Conrad

Alles wat we doen bij Conrad draait om u, de klant. Daarom horen we graag hoe u ons als bedrijf beoordeelt en waar we eventueel verbeteringen kunnen doorvoeren. Elke beoordeling - zowel positief als negatief - is waardevolle feedback voor ons.
 
 Deze review-websites tonen uw beoordeling van Conrad aan een breed publiek, zodat anderen van uw ervaringen en tips kunnen leren. En een beoordeling achterlaten kost u slechts enkele minuten. Zo makkelijk is het om uw beoordeling van Conrad met de wereld te delen.
 
Schrijft u liever een review over het gekochte product bij Conrad? Ook die mogelijkheid heeft u bij Conrad. We hebben dan ook reeds meer dan 90.000 product-beoordelingen van klanten mogen ontvangen. Via onze product-review-pagina kunt u zien hoe eenvoudig het is om bij Conrad een beoordeling van uw aankoop achter te laten.
 
We danken u alvast hartelijk voor de feedback, of het nu een Conrad-beoordeling of een product-review gaat worden. Dankzij uw feedback kunnen wij u nog beter van dienst zijn.