Conrad NB Icon info outline Veel informatie op deze pagina's is alleen van toepassing op Conrad bestellingen, services of artikelen. Heeft u een vraag over een aankoop, product of service van één van onze Conrad marktplaats partners? Kijk dan hier voor het antwoord op uw vraag of neem rechtstreeks contact op met de partner via "Mijn account" indien u reeds een bestelling heeft geplaatst.'

Wij waarderen uw mening over Conrad

Alles wat we doen bij Conrad draait om u, de klant. Daarom horen we graag hoe u ons als bedrijf beoordeelt en waar we eventueel verbeteringen kunnen doorvoeren. Elke beoordeling - zowel positief als negatief - is waardevolle feedback voor ons.
 
 Deze review-websites tonen uw beoordeling van Conrad aan een breed publiek, zodat anderen van uw ervaringen en tips kunnen leren. En een beoordeling achterlaten kost u slechts enkele minuten. Zo makkelijk is het om uw beoordeling van Conrad met de wereld te delen.
 
Schrijft u liever een review over het gekochte product bij Conrad? Ook die mogelijkheid heeft u bij Conrad. We hebben dan ook reeds meer dan 90.000 product-beoordelingen van klanten mogen ontvangen. Via onze product-review-pagina kunt u zien hoe eenvoudig het is om bij Conrad een beoordeling van uw aankoop achter te laten.
 
We danken u alvast hartelijk voor de feedback, of het nu een Conrad-beoordeling of een product-review gaat worden. Dankzij uw feedback kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 4 van 13

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen