Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Dit kan eenvoudig online in 4 stappen:
  1. Verzamel uw gewenste artikelen door ze toe te voegen aan de winkelwagen.
  2. Tevreden met uw keuze? Klik op het winkelwagen icoon, controleer uw bestelling en ga naar de kassa.
  3. Voeg uw persoonlijke informatie toe zoals naam en adresgegevens.
  4. Rond af door te betalen. Dat kan bijvoorbeeld met iDeal, cadeaukaart of Creditcard. Let op: deze betaalmethodes zijn alleen beschikbaar indien uw Conrad artikelen besteld. Voor marktplaats artikelen kunt u op een andere manier betalen.

NB: onderstaande geldt alleen indien het Conrad artikelen betreft. Dit geldt niet voor marplaats orders of artikelen.

Tips:
  • Heeft u nog geen account, maak deze dan eenvoudig aan tijdens het bestellen.
  • Plaatst u uw bestelling liever per email of telefoon, neem dan contact met ons op.
  • Inkooporders mailt u naar orders@conrad.nl.
  • Heeft u een zakelijke aanvraag en wilt u een prijs op maat? Maak dan gebruik van onze offertetool
  • Heeft u een bestellijst? Het is ook mogelijk om deze in excel formaat te uploaden en toe te voegen in de winkelwagen. Zie onderstaande afbeelding.