Conrad NB Icon info outline Veel informatie op deze pagina's is alleen van toepassing op Conrad bestellingen, services of artikelen. Heeft u een vraag over een aankoop, product of service van één van onze Conrad marktplaats partners? Kijk dan hier voor het antwoord op uw vraag of neem rechtstreeks contact op met de partner via "Mijn account" indien u reeds een bestelling heeft geplaatst.'

Voorwaarden actiecodes

Algemene voorwaarden actiecodes Conrad Electronic Benelux

Op de actiecodes die op conrad.nl gebruikt worden, zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing, tenzij anders vermeld:

  1. De actiecodes zijn eenmalig te gebruiken
  2. De actiecodes zijn niet te gebruiken op producten die speciaal voor u worden aangevraagd/besteld
  3. De actiecodes zijn niet te gebruiken in combinatie met andere actiecodes
  4. De actiecodes zijn niet te gebruiken op Conrad Marktplaats producten, dus op producten die door externe leveranciers op onze website worden verkocht.
  5. De actiecodes zijn niet te gebruiken in combinatie met een offerte.
  6. De actiecodes zijn niet te gebruiken op de volgende assortimenten:
  7. Eventuele minimum bestelbedragen, geldigheidsdata en eventuele afwijkingen van de algemene voorwaarden worden individueel en expliciet per actiecode gecommuniceerd

Bij annuleren of retouren wordt niet meer aan de voorwaarden van de actie voldaan. Het recht op de korting in percentage of het kortingsbedrag vervalt hiermee. Gaat het om een geschenkenactie, dan dient u het geschenk binnen 30 dagen aan ons te retourneren. Indien het geschenk niet geretourneerd wordt, zullen wij de verkoopwaarde van het geschenk alsnog in rekening brengen. 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 107 van 198

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen