Conrad NB Icon info outline Veel informatie op deze pagina's is alleen van toepassing op Conrad bestellingen, services of artikelen. Heeft u een vraag over een aankoop, product of service van één van onze Conrad marktplaats partners? Kijk dan hier voor het antwoord op uw vraag of neem rechtstreeks contact op met de partner via "Mijn account" indien u reeds een bestelling heeft geplaatst.'

Recycling

Conrad draagt graag bij aan het naleven van de Europese WEEE-richtlijn, die als doel stelt dat 70 tot 85% van alle apparaten gerecycled dienen te worden. Voor de inzameling van gebruikte elektronische producten werkt Conrad samen met Wecycle. Dit bedrijf zorgt voor verantwoorde inzameling, garandeert recycling met een hoog milieurendement en rapporteert hierover aan overheid en samenleving

'Oud voor Nieuw' regeling
Wanneer u een elektronisch product vervangt door een nieuw(er) exemplaar, is het bij Conrad mogelijk uw oude exemplaar in te leveren. Dit kan op 2 manieren:

1. Geef het mee aan de PostNL chauffeur.
Wanneer de bezorger van PostNL uw bestelling komt afleveren kunt u het oude product kosteloos direct aan de bezorger meegeven. Zorg er voor dat het artikel goed is verpakt en niet zwaarder is dan 23 kilo en/of niet groter dan 176x78x58 cm.

Maak een gratis label aan via PostNL en plak deze op de doos. Klik hier voor het aanmaken van het label. Kies voor 'Pakket' en 'Antwoordnummer 0 - 23 kg' en gebruik onderstaand adres. 

PostNL Pakketten Recycling

Antwoordnummer 2014

2130 RH HOOFDDORP

2. Maak een afhaalafspraak.
Wordt uw pakket door een andere vervoerder bezorgd of is het artikel zwaarder dan 23 kilo en/of groter dan 176x78x58 cm, dan kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afhaalafspraak. Geef tijdens het contact aan dat het gaat om een recycle product. 

Natuurlijk mag u ook de lokale milieustraat bezoeken.
 
Batterijen
Batterijen mogen niet bij het restafval worden gegooid, maar dienen ingeleverd te worden in speciale boxen of bakken bij de afhaalpunten van Stibat. Een overzicht van deze plekken vind u op de website van Stibat http://locator.stibat.nl/ . Ook accu’s kunnen op deze wijze worden gerecycled http://www.arn.nl/recycling/recycling-van-accus/ . Klik hier voor meer informatie. Het is niet mogelijk om batterijen in een pakket terug te sturen naar Conrad.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 18 van 25

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen