Hoe verpakken wij uw bestelling.

1462239566250.jpg

Verpakkingen
Bij Conrad doen we constant ons best om onze processen te verbeteren. De feedback die we van u als klant krijgen, is daarbij heel belangrijk. Vaak wordt ons gevraagd waarom de dozen waarin onze bestellingen verstuurd worden soms zo groot uitvallen ten opzichte van het product. Op deze pagina geven we u daar graag meer informatie over.
 
Ons magazijn
 
Al onze verzendingen gebeuren als pakket. Dit heeft te maken met ons volledig geautomatiseerde magazijn in Zuid-Duitsland, dat enveloppen simpelweg niet kan verwerken. Hoewel deze optie in de toekomst zeker mogelijk is, kan het in de tussentijd voorkomen dat de kleinste dozen die we gebruiken alsnog erg groot lijken, bijvoorbeeld wanneer u kleine componenten bij ons bestelt.
 
Recycling
 
De meeste van onze verpakkingen zijn volledig recyclebaar. Kartonnen verpakkingen kunnen worden ingeleverd bij een van de vele inzamelpunten voor oud papier. Het opvulmateriaal van onze pakketten bestaat uit biologisch afbreekbare maisvlokken of met lucht gevulde plastic stroken. Met de maisvlokken kunt u weer leuke dingen maken (net als met het product PlayMais), of het weggooien in de groene gft-bak.