Conrad NB Icon info outline Veel informatie op deze pagina's is alleen van toepassing op Conrad bestellingen, services of artikelen. Heeft u een vraag over een aankoop, product of service van één van onze Conrad marktplaats partners? Kijk dan hier voor het antwoord op uw vraag of neem rechtstreeks contact op met de partner via "Mijn account" indien u reeds een bestelling heeft geplaatst.'

Zakelijke RMA procedure.

In Nederland heeft een zakelijke klant geen recht op de wettelijke bedenktijd. Zakelijke klanten die alsnog een retourverzoek willen indienen kunnen dat doen via ons online RMA formulier. 

Binnen 24 uur (werkdagen) ontvangt u van ons bericht of wij uw retour accepteren en naar welk adres u het retour mag sturen. 

U bent vrij in de keuze van vervoerder. Retour sturen is op vrijwillige basis, voor eigen rekening en op eigen risico. Bewaar uw retourbewijs goed! Er kan in voorkomende gevallen om worden verzocht. Zonder retourbewijs kunnen wij u niet helpen.

 

Klik hier voor het RMA formulier*

 

* Het RMA proces is alleen van toepassing op Conrad artikelen. Voor informatie over het retourneren van een artikel die u bij een Conrad marktplaats verkoper heeft gekocht dient u via Mijn Account contact op te nemen met de verkoper.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen